Sunday, May 11, 2014

I. Fondul de ten-Partea a-III-a: VARIANTE DISPONIBILE.

5. CREMA COLORATA- uniformizeaza nuanta pielii acoperind-o usor. Este, de fapt, o crema cu putina culoare in ea, ideala pentru lunile de vara.

6. CREMA-PUDRA- un fond de ten usor de folosit, cu o textura cremoasa care dobandeste dupa uscare un spect de pudra. Indicata pentru tenul gras, pudra atenuand luciul nedorit.
7. PUDRA-COMPACTA- are dublu-efect: fond de ten si pudra, putere acoperire de la minim la mediu. Se poate folosi atat uscat cat si umed. 
Folosita uscat-este o pudra cu putere mare de acoperire, perfecta pentru tinere avand un continut redus de grasimi si permitand porilor sa respire. Ideala si pentru retusuri.
Aplicari: 
* cu pensula-acoperire usoara;
* buretel uscat-acoperire mai profunda;
* buretel umed-acoperire completa asemanatoare cu cea a fondului de ten crema sau lichid;


8. PUDRA MINERALA COLORATA- este o pudra care adera pe piele, are grad de acoperire de la mediu la ridicat, contine vitamine si minerale benefice tenului.
Dubla actiune: fond de ten si pudra. Se aplica usor cu o pensula sau buretel.

9. FOND DE TEN-SPRAY-Fondul de ten spray devine din ce in ce mai popular pentru modalitatea usoara de aplicare. El este apreciat pentru aspectul neted, natural, uniform pe care il ofera, fiind recomandat tuturor tipurilor de ten. Aplicarea este deosebit de facila datorita pulverizatorului. Se gaseste ambalat in tub-spray sau lichis si se aplica cu ajutorul unui aerograf.


No comments:

Post a Comment