Wednesday, May 14, 2014

II. CORECTORUL-PARTEA .I.

     Se gaseste in mai multe variante si texturi, avand si utilizari diverse, diferenta fiind facuta de scopul in care acesta se utilizeaza.
Ex. pentru acoperirea zonelor de sub ochi-corsctorul trebuie sa fie mereu umed si cremos;
in cazul acoperiri eruptiilor pielii sau capilarelor distruse-corectorul trebuie sa fie mai mult uscat, astefl adera mai bine si rezista un timp mai indelungat.

1. BATONUL CORECTOR CREMOS-mascarea cearcanelor. 
Verifica consistenta acestuia, sa fie suficient de cremoasa incat sa se poata integra in machiaj.
Folosit in exces poate accentua ridurile cele mai fine.





2. CORECTORUL IN CUTIUTA-putere foarte buna de acoperire, precum batonul, are oi compozitie mult mai cremoasa-perfect pentru zona de sub ochi.



3. TUBUL-textura moale, risc minim de a se aduna in riduri-formula ideala pentru ten matur. Poate fi combinat cu o crema sau fond de ten pentru acrea un produs usor de intins.

4. VARIANTA CU APLICATOR-textura este aproape fluida, acopera rapid, perfect pentru retusarea machiajului.




5. CREIONUL-ideal pentru mici imperfectiuni, pentru trasarea conturului buzelor sau chiar a interiorului pleoapei inferioare.







6. CORECTORUL COMPACT- non-gras, ideal in acoperirea cosurilor si petelor de pe fata(aparute odata cu varsta, pigmentari inestetice).



7. ILUMINATOARE/EVIDENTIATOARE-nu sunt corectoare propriu-zis, prin consistenta si compozitia lor au abilitatea de a reflecta lumina minimizand, astfel, zonele umbrite ale fetei.


No comments:

Post a Comment